Nu uppdaterar vi vår populära LVT-kollektion med 16 nya mönster

Expona Commercial lanseras nu med flera nya designer, speciellt anpassade till dagens trender och användningsområden. Favoriter och populära designer från serien förtsätter att finnas kvar tillsammans med 16 nya designer som öppnar upp för ännu mer kreativitet och lekfullhet i utförmningen av offentliga utrymmen och kommersiella lokaler. Kollektionen innehåller totalt 80 mönster. Här hittar du allt du behöver för att förma unika koncept med genomtänkt inredning och golvdesign.

 

 

Bland de nya designerna finns flera efterlängtade mönster i terrazzo, både traditionell terrazzo som mer minimalistiska microterrazzo. Terrazzo kommer starkt i inredningstrender och är en trend som kommit för att stanna. Nu kan man få Expona Commercial i sex olika terrazzodesigner, i ett helt nytt storplattsförmat på 1219 x 609mm.

De nya Terrazzomönstrena har en stilren design och kan användas såväl på kontor som i butiker eller skolor.

Inspirerende design och sofistikerad funktionalitet

En annan höjdpunkt från kollektionen är klassisk mönstrad parkett, kombinerat med abstrakta varianter som ger upphov till ny och inspirerande design. Mönsterparkett är både trendigt och tidlöst och ger en elegant touch, inte bara till hemmet, utan även till kontor och butikslokaler. Med de nya mönstrade golven från Expona Commercial kan du skapa “parkettlooken”, med tålig och lättskött LVT som tål de flesta förhållanden. En absolut favorit bland de abstrakta designerna är “Cottage Oak Fusion”.

Med den nya mindre plankstorleken från Expona Commercial kan du skapa ett klassiskt uttryck även i de lokaler som kräver mycket av golvet men med mindre underhåll.

Kvalitet sedan mer än 20 år tillbaka

I mer än 20 år på marknaden har Expona Commercial gjort sig känd som det ideella LVT-golvet för offentlig miljö. Förutom dess design är den grymma kvaliteten ett avgörande argument för att välja LVT till offentliga projekt. Expona Commercial levereras med 0,55 millimeter slitskikt och en PUR-yta som gör att golvet blir enklare att rengöra och håller sig snyggt över lång tid. 

Kollektionen innehåller hela 80 designer så här finns det man behöver för att förmge unika koncept med genomtänkt interiör.  

Expona Commercial finns miljöbedömd i både Sunda Hus och Byggvarubedömningen. 

 

Klicka här att att titta på alla nya designer och se hela kollektionen