FastLay Products

Minimera stilleståndstid och slutkostnad med våra FastLay Products

Polyflor Nordic lanserar en ny produktkategori, FastLay Products!

Det här är produkter för dig som vill ha en snabb läggningsprocess som minskar stilleståndstiden. Vid renovering av befintliga golv kan det snabbt uppstå situationer som förlänger läggningsprocessen. Det kan hänga samman med att undergolvet kräver ytterligare arbete, vilket för med sig buller och damm i omgivningen. Sådana problem upptäcks ofta inte förrän projektet har startat och leder därför till oförutsedda kostnader och tidsaspekter.

FastLay Products är en samling av våra produkter som är designade för att: 

  • Undvika undergolvsarbeten
  • Förenkla renovering
  • Minska tiden
  • Minska avfall
  • Reducera kostnader

FastLay Products är en snabbare väg till ett nytt golv med ett förutsägbart totalpris

Våra kollektioner inom FastLay Products

Expona Simplay

Expona Clic 19dB

Expona Puzzle

Textila plattor

Artigo LL

Expona Simplay Pur

När du väljer golv från Expona Simplay Pur kan du spara mycket tid, både på förarbete och installation. Golvet kan läggas direkt på de flesta underlag, vilket gör att du sparar stora resurser på förberedelser av undergolvet.

Kollektionen erbjuder också några unika möjligheter att kombinera olika material. Eftersom Expona Simplay är den perfekta höjden för att läggas kant i kant med alla vanliga textila plattor, kan du kombinera materialen utan att använda golvlister. Det är praktiskt när man har stora lokaler där olika zoner har olika krav på ljuddämpning. I en kontorsbyggnad kan du till exempel lägga Expona Simplay Pur i korridorer och uppnå en listfri övergång till texila plattor i ett öppet kontorslandskap.

Läs mer och se hela kollektionen här.

Expona Clic 19dB

Expona Clic 19dB har ett praktiskt klicksystem och kan monteras direkt på befintliga golv. Med denna lösning slipper du därför mycket av det tidskrävande undergolvsarbetet och får en snabb förnyelse av golvet, till exempel i butikslokaler där du vill slippa mycket stillestånd. Expona Clic 19dB har en stabil kärna, s.k. rigid core och dessutom en inbyggd stegljudsdämpande baksida så här krävs inga andra underlag, det är bara att börja lägga!

Läs mer och se hela kollektionen här.

Expona Puzzle Pur

Expona Puzzle Pur läggs, som namnet antyder, som bitar i ett pussel. Ett integrerat låssystem kopplar ihop plattorna till en oerhört stabil konstruktion. Plattorna monteras utan användning av någon form av lim och kan tas upp och återanvändas genom Re:Use. Samtidigt är undergolvet skyddat och kan omedelbart användas igen.

Läs mer och se hela kollektionen här.

Textila plattor

För att skapa en lugn atmosfär eller olika zoner kan textilplattor  läggas i kombination med Expona Simplay eller Artigo LL. Plattorna är lämpliga för snabb montering och tål högt slitage och enskilda plattor kan enkelt bytas ut vid behov. 

Läs mer och se samtliga kollektioner här

Artigo LL 

Artigo LL är ett gummigolv i två olika designer som är avsedda för snabb montering på befintliga undergolv. Kayar LL har inslag av kokosfibrer, och Uni LL är enfärgad. Gummi är känt för god gångkomfort och dess akustiska egenskaper.

Läs mer om kollektionerna här.

Vill du veta mer så hittar du vår kontaktinformation här